AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın teptiğini görmek

Kahve falında atın teptiğini görmek

Kahve falında atın teptiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalettir.

Kahve falında atın teptiğini gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Kahve falında at tepmesi görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın teptiğini görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında at teptiğini görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günah işleyip tevbe etmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyz görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep te görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında tetris görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tetanoz aşısı olmak kazancın sürekli artacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir