AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın derisini yüzmek

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret eder.

Kahve falında insan derisi yüzmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında insan derisini yüzmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın derisini yüzmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan derisi yüzmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana derisi yüzmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek büyük başarılara imza atacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir