AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp yapamamak

Kahve falında eşarp yapamamak

Kahve falında eşarp yapamamak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, zarar göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşarp yapamamak gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında turuncu eşarp örtmek maddi sıkıntısı olmayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı eşarplı kadın görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hediye eşarp almak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşarp takmayı unutmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek eşarp takmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şal eşarp görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye eşarp vermek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir