AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye eşarp vermek

Kahve falında ölüye eşarp vermek

Kahve falında ölüye eşarp vermek daha fazla yakınlaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye eşarp vermek gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında ölüye eşarp vermek kişinin her türlü zenginliğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden eşarp almak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında hediye eşarp almak kişinin rahat bir nefes alacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eşarp dağıtmak hastalıkların uzak duracağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşarbı açmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, makam edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir