AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp bağlamak

Kahve falında eşarp bağlamak

Kahve falında eşarp bağlamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, parasız ve işsiz kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, geride bırakacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında eşarp bağlamak gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert eşarp bağlamak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sarı eşarp bağlamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Kahve falında başına eşarp bağlamak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyuna eşarp bağlamak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşarp bağlamak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarp almak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarp giymek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir