AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil eşarp almak

Kahve falında yeşil eşarp almak

Kahve falında yeşil eşarp almak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil eşarp almak gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yeşil renkli eşarp görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil eşarp takmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp hediye etmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalettir.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil eşarp almak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir