AnaSayfa / Genel / Kahve falında ermişle konuşmak

Kahve falında ermişle konuşmak

Kahve falında ermişle konuşmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ermişle konuşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ermişle konuşmak kendi işinin patronu olunacağına, tamamlanmadan kalacağına alamet eder.

Kahve falında kadın ermiş görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalettir.

Kahve falında er rahman okumak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında margarin eritmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir eritmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında er asker görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı eritmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında ermiş ekin görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, adının fesada karışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir