AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir eritmek

Kahve falında demir eritmek

Kahve falında demir eritmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında demir eritmek gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında demir eritmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eriyen kar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz eritmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun eritmek ekmeğinin azalacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında er görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ermeni mezarlığı görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında margarin eritmek dünya malı elde edeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ermiş olmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir