AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini babasını görmek

Kahve falında annesini babasını görmek

Kahve falında annesini babasını görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında annesini babasını gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Kahve falında ölen anne ve baba görmek mesleğindeki başarısının artacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anne babasını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babaya kızmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, emellere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı yatakta görmek kötü olayların meydana geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı öpüşürken görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba boşanması görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında annesiyle babasını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir