AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle el ele yürümek

Kahve falında erkekle el ele yürümek

Kahve falında erkekle el ele yürümek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Kahve falında erkekle el ele yürümek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ele yürüdüğünü görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri üzerinde yürümek başka işler deneyeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir