AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek

Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek

Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle el ele yürümek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle el ele yürümek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında el ele yürüdüğünü görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle yürümek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, de elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında elleri üzerinde yürümek beklentilerin hızla gerçek olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir