AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle el ele gezmek

Kahve falında erkekle el ele gezmek

Kahve falında erkekle el ele gezmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında erkekle el ele gezmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele gezmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ele gezmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, güçlükle elde edilecek başarı işaret eder.

Kahve falında kızla el ele gezmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında elinde köpek gezdirmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silahla gezmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek yapılan çalışmaların heba olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir