AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla el ele gezmek

Kahve falında kızla el ele gezmek

Kahve falında kızla el ele gezmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Kahve falında kızla el ele gezmek gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Kahve falında kızla el ele gezmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kızla gezmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla gezmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla gezmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında kızla gezmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir kızla gezmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kızla gezmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir