AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına delalet eder.

Kahve falında okulda evlendiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Kahve falında okulda evlenmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ondan şifa göreceğine tabir olunur.

Kahve falında okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir