AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek oğlun olduğunu görmek

Kahve falında erkek oğlun olduğunu görmek

Kahve falında erkek oğlun olduğunu görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek oğlun olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Kahve falında erkek oğlun olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek oğlu olduğunu görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından okşanmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin oğlu olduğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan erkek görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir