AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından okşanmak hayırlı yollara gireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoca tarafından okunduğunu görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoca tarafından okunmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından okunmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek oğlu olduğunu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyan erkek görmek çok büyük özgüven kazanacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir