AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek nefsine yenileceğine, yetki sahibi olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek rızkında ve malından olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından okşanmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoca tarafından okunmak büyük kazanç elde edileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hoca tarafından okunduğunu görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından okunmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek oğlun olduğunu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okuyan erkek görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir