AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek misafir görmek

Kahve falında erkek misafir görmek

Kahve falında erkek misafir görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek misafir gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında kalabalık erkek misafir görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında erkek misafir görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya misafir gitmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında birisine misafir olmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında misafir öpmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında gelen misafiri istememek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir