AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çorabı görmek

Kahve falında erkek çorabı görmek

Kahve falında erkek çorabı görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, son model arabaya sahip olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında erkek çorabı gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Kahve falında erkek çorabı almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten çorap almak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çorap görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çorabı giymek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek çorabı görmek bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir