AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok büyük yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kakası görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin erkek çocuğu olduğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak hasta ise şifa bulacağına, rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir