AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında erkek çocuğa sarılmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek çocuğu doğurmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın erkek çocuğu olduğunu görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü erkek çocuğu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu öldürmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir