AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında erkek çocuğu sahibi olmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olduğunu görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sahiplenmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek edilen duaların tutacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir