AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun oynadığını görmek

Kahve falında çocuğun oynadığını görmek

Kahve falında çocuğun oynadığını görmek kişinin yaşamının değişeceğine, rahat şekilde geçineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun oynadığını gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun oynadığını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında okey oynadığını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında zeybek oynadığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında basketbol oynadığını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında çamurla oynadığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında eşinin oynadığını görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyla oynadığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir