AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun öptüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğun öptüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğun öptüğünü görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun öptüğünü gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında bir sürü erkek çocuğu görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü erkek çocuğu görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunuzun olduğunu görmek itibarını geri kazanacağına, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini erkek çocuğuna hamile görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir