AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek

Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek

Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında güzel erkek çocuğu sevmek ayıplı yolara sapacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında güzel erkek çocuğu görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel bir erkek çocuğu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek çocuğu doğurmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir erkek çocuğu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir