AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunuzun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğunuzun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğunuzun olduğunu görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunuzun olduğunu gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olduğunu görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu banyo yaptırmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağına erkek çocuğu almak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucaklamak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında başkasının erkek çocuğu olduğunu görmek mallarının eksileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir