AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu sallamak

Kahve falında erkek çocuğu sallamak

Kahve falında erkek çocuğu sallamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şeytana uyacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sallamak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu sallamak üzüntülerin biteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeği sallamak işlerin yoluna gideceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek sallamak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bebek salladığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ağaç sallamak mutluluk dolu haberler alacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşik sallamak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir