AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cenazesi yıkamak

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak birçok iş kapısının açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak işlerinin sarpa saracağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cenaze yıkadığını görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze yıkamak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi yıkamak başarıları ile konuşulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze yıkadığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cenazesi yıkamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir