AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze yıkamak

Kahve falında cenaze yıkamak

Kahve falında cenaze yıkamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında cenaze yıkamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak kafasına koyduğuna ulaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze yıkamak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze yıkadığını görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin cenaze yıkadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazeyi yıkamak işinden ekmeğinden olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir