AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesini yıkamak

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, parasız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak büyük maddi kayıp verileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına inanılır.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bebek cenazesi yıkamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hoşluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birinin cenaze yıkadığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze yıkamak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir