AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yalan söylediğini görmek

Kahve falında annenin yalan söylediğini görmek

Kahve falında annenin yalan söylediğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, karasızlık yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Kahve falında annenin yalan söylediğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi yalan söylemek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye yalan söylemek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşine yalan söylemek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, talihin yüze güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya yalan söylemek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalan söylediğini görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir