AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gelmesini beklemek

Kahve falında birinin gelmesini beklemek

Kahve falında birinin gelmesini beklemek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gelmesini beklemek gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında otobüs sırası beklemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölümü beklemek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında görücü beklemek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde beklemek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane önünde beklemek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beklediği haberi almak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir