AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek yedirmek

Kahve falında erkek bebek yedirmek

Kahve falında erkek bebek yedirmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek yedirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında erkek bebek yedirmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek yemek yedirmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin yemek yediğini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendisini işine veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek makbul olan şeylere, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yedi bebek görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir