AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi bebek görmek

Kahve falında yedi bebek görmek

Kahve falında yedi bebek görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yedi bebek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında erkek bebek yemek yedirmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği yemek yedirmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işarettir.

Kahve falında yedi bebek görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek yemek yedirmek sorunlarının sürekli artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bebek yedirdiğini görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek makamının yükseleceğine, yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe çorba yedirmek kara kara düşünür olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe yemek yedirmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir