AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yeni yerler göreceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalettir.

Kahve falında babasının annesini öldürdüğünü görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, onun her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babanın öldürüldüğünü görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın öldüğünü görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek canını sıkılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak düşmana karşı mahcup olmayacağına, takdir edileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir