AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek

Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek

Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında annenin babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı öldürmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında annenin babayı öldürdüğünü görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babasının öldüğünü görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet eder.

Kahve falında babanın anneyi öldürdüğünü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir