AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında anne babasını öldüğünü görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında anne baba öldüğünü görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin babasının öldüğünü görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında anne babanın öldürüldüğünü görmek başarılarının devamlı olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında babasının annesini öldürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin babasını öldürdüğünü görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir