AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın öldüğünü görmek

Kahve falında anne babanın öldüğünü görmek

Kahve falında anne babanın öldüğünü görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, makbul olan şeylere, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, yanlış işler yapacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında anne babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Kahve falında anne babasını öldüğünü görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin babasının öldüğünü görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba öldürmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı öldü görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin babanın öldüğünü görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir