Kahve falında erkek bebek öpmek

Kahve falında erkek bebek öpmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek öpmek gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğini öpmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek öpmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek kişinin hayatının değişeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bebek öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir