AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin üzüldüğünü görmek

Kahve falında annenin üzüldüğünü görmek

Kahve falında annenin üzüldüğünü görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bazen umutlarını yitireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında annenin üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Kahve falında annesinin üzüldüğünü görmek kendi işinin sahibi olunacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında annenin üzüldüğünü görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye üzülmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun üzüldüğünü görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin üzüldüğünü görmek bir üniversitede hoca olunacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp üzülmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok üzülmek ve ağlamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, ün yapmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir