AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek haneden birinin ayrılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, bahtın açık olmasına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında babasının üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek yeni denemelerde bulunacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında önce üzülmek sonra sevinmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bir şeye çok üzülmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında birisi için üzülmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Kahve falında üzülmek pişmanlık duymak zor bir dönem geçirileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında şehvetle üzüldüğünü görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna üzülmek işlerin rast gideceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir