AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun üzüldüğünü görmek

Kahve falında kolunun üzüldüğünü görmek

Kahve falında kolunun üzüldüğünü görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kolunun üzüldüğünü görmek fakirlik yaşayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında çok üzülmek zenginlik kazanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye üzülmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzülmek ve ağlamak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeye çok üzülmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya üzülmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlamak üzülmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir