AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin üzüldüğünü görmek

Kahve falında annesinin üzüldüğünü görmek

Kahve falında annesinin üzüldüğünü görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, malların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında annenin üzüldüğünü görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin üzüldüğünü görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bekarsa evleneceğine alamet eder.

Kahve falında anneye üzülmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna üzülmek sorunların üstüste geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok ağlamak üzülmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok ağlayıp üzülmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü için üzülmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında biri için üzülmek maddi gücünün azalacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir