AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin uyuduğunu görmek

Kahve falında annenin uyuduğunu görmek

Kahve falında annenin uyuduğunu görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında annenin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında annesinin uyuduğunu görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin uyuduğunu görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında anneyle uyumak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle uyumak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iyi halini yitireceğine delalettir.

Kahve falında köpekle birlikte uyumak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında masada uyumak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek şansının yaver gideceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir