AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ayakkabısı almak

Kahve falında erkek ayakkabısı almak

Kahve falında erkek ayakkabısı almak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek ayakkabısı almak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Kahve falında erkek ayakkabısı almak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek ayakkabısı giymek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek ayakkabısı çalmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı erkek ayakkabısı görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iki çift erkek ayakkabısı görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir