Kahve falında arkadaşın evini gezmek

Kahve falında arkadaşın evini gezmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yeni bir hayata başlayacağına, ileri gideceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın evini gezmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Kahve falında arkadaşın evini gezmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini gezmek içine fesat düşeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini gezmek sağlığını da kaybedeceğine, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin odalarını gezmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya tabir olunur.

Kahve falında evin çatısında gezmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evini gezmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde gezmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde gezmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top