AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla gezmek

Kahve falında arkadaşlarla gezmek

Kahve falında arkadaşlarla gezmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gezmek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında yakın arkadaşla gezmek yapılan planların alt üst olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla arabayla gezmek gözünün yaşını sileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gezdiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gezmek yaptığı işte sivrileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla gezmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla arabayla gezmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir