Kahve falında arkadaşınla gezdiğini görmek

Kahve falında arkadaşınla gezdiğini görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, esenlik bulacağına, adını aklamayı başaracağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla gezdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşlarla arabayla gezmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla gezmek koyu muhabbette kalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla gezmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşınla gezdiğini görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla gezmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gezmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gezdiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top