AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenip hamile kalmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çocuğuna hamile kalmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin hamile kaldığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Kahve falında babasız hamile kalmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Kahve falında üçüz hamile kalmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, gelişiminin hız kazanacağına işarettir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir