AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kıskanmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kıskandığını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkeği kıskanmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği kıskandırmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını kıskanmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, devlete hizmet etmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir